top of page
  • Writer's pictureLumi Lumi Katja

Imeti rad...


Ljubezni na svetu je toliko vrst.

Imeti rad moža, otroke, starše, prijatelje... toliko različnih nians in občutij.

Je pa meni ena najlepših, imeti rad svojega brata, svojo sestro.

In navdih ta tale blog, sta dve krasni gospodični. Ki sta v vsej svoji lepoti in neobremenjenosti s svetom še vedno divji, neukročeni in tako zelo svobodni.


Zadnjič sem jim delala družinske fotografije, nato pa smo naredili še nekaj njunih...

In ne znam opisati, kako dobro je čutiti tak ogenj in energijo. Polet in zalet.

Ko je še ves svet tvoj in si na pragu življenja, z vsemi sanjami in občutki.


In tak privilegij je imeti brata...imeti sestro.


Ker ko izhajam iz svojih občutkov, je to eno najlepših daril, ki ti jih življenje da. Da imaš osebo s katero si rasel in zrasel. Ki je tvoj prvi nasprotnik, konkurenca a hkrati močan zaveznik. Zato sem vesela, da imam tudi jaz 2 otroka. Ki bosta skupaj šla skozi čas.

Ker če me je življenje kaj naučilo, me je največ ob mojem bratu Aleksandru... Tam sem se ugotovila, da najverjetneje ne bom frizerka, ker prvi poizkusi friziranja so se končali precej travmatično ;) Aleksander je končal z luknjo v lasišču jaz pa z obširno pridigo od staršev. Prav tako je precej nastradal ob mojih kuharskih umetnijah in pretirani domišliji, ker sem ga prepričala, da margarina JE vanilijev sladoled ;)

Revež margarine po tem dogodku ni jedel še par let... Kaj naj rečem, bila sem precej "poredna" starejša sestra. Ki pa je svojega bratca vedno želela obvarovati pred vsemi, ker kljub temu, da sem bila suhljato bitje, brez kakršnih koli mišic, sem se bila pripravljena stepsti s komerkoli, ki bi ga maltretiral, to sem lahko počela samo jaz. Kljub temu, je zelo kmalu zrasel in postal precej močnejši od mene, no takrat so se tudi nehali najini pretepi, ker pametnejši odneha ;) (Beri: nisem ga več mogla premagati.)
Za to imejte radi svoje brate, svoje sestre. Če ste že odrasli, pokličite jih. Pojdite nekam skupaj. Vzemite si čas!

Ali pa pridite k meni. Skupaj bomo ustvarili nepozaben spomin:)Katja, Lumi Lumi102 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page